Profesörlük Berat Takdim ve Biniş Giyme Töreni

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi genelinde 03 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen "Profesörlük Berat Takdim ve Biniş Giyme Töreni" kapsamında, 2023 yılında Profesör ünvanı alan Su Ürünleri Avlama ve İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakkı Dereli ile İşleme Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serkan Koral'a, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul tarafından berat belgeleri takdim edilmiştir, ayrıca geçtiğimiz yıl Doçent ünvanı alan Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Karadal'a İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut tarafından ve Doktor Öğretim Üyesi ünvanı alan İşleme Teknolojisi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gündüz'e İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu tarafından binişleri giydirilmiştir. Ünvanda yükselen tüm akademik personeli tebrik ederiz.