Akademik Teşvik, TÜBA-GEBİP ve 2209 AB Tübitak Projeleri Belge Takdim Töreni

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi genelinde 6 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen "Akademik Teşvik, TÜBA-GEBİP ve 2209 AB Tübitak Projeleri Belge Takdim Töreni" kapsamında, TÜBİTAK 2209 A öğrenci projeleri desteklenen Prof. Dr. Hakkı Dereli, Doç. Dr. Fatma Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gündüz'e İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse tarafından Başarı Belgeleri verilmiştir, ayrıca 2021, 2022 ve 2023 yıllarında Su Ürünleri Fakültesi akademik teşvik puanlamasında ilk 3 sırada bulunan Prof. Dr. Hakkı Dereli, Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan, Prof. Dr. Serkan Koral, Prof. Dr. Erkan Can, Doç. Dr. Fikret Öndes ve Doç. Dr. Saniye Türk Çulha'ya Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul tarafından Bilimsel Ödül Belgeleri takdim edilmiştir. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nin araştırma odaklılık misyonuna katkı sağlayan tüm akademik personeli tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.