"The Value of Cultures to Modern Microbiology" Başlıklı Konferans Gerçekleştirilmiştir

İngiltere'de bulunan Stirling Üniversitesi Akuakültür Enstitüsü'nde uzun yıllar görev yapmış olan ve balık hastalıkları alanında uluslararası literatüre büyük katkılar sunan Emekli Prof. Brian Austin, 23 Mayıs 2024 tarihinde Su Ürünleri Fakültesinde "The Value of Cultures to Modern Microbiology" başlıklı bir konferans vermiştir. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul, balık hastalıkları konusundaki temel birikimlerini Prof. Austin'in kitaplarından edindiğini vurgulamıştır. Akademik personel ile öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte Prof. Austin tarafından bakteri kültürlerinin oluşturulması ve balık patojenlerinin mikrobiyolojik özellikleri hakkında genel bilgiler sunulmuştur. Moderatörlüğünü Yetiştiricilik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan Can'ın yaptığı etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını da cevaplayan Prof. Austin'e Dekan Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.