Su Ürünleri Fakültesi 2024 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirilmiştir

Su Ürünleri Fakültesi 2024 Yılı Mezuniyet Töreni, 03 Temmuz 2024 tarihinde Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Törene, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut katılım sağlamıştır. Açılış konuşmasını yapan Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Karadal, sürdürülebilirlik kavramının daha da önem kazandığı günümüzde su ve su kaynaklarını koruyan, ekosistem ve çevreye duyarlı, balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği sektörlerinin sorunlarına çözüm arayan Su Ürünleri Mühendisleri yetiştirmenin gururu içerisinde olduklarından bahsetmiştir. İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut ise her geçen yıl suyun daha da önemli bir konuma gelmesinden dolayı Su Ürünleri Mühendisliğinin gelecek yıllarda daha gözde bir meslek olacağını belirtmiştir. Daha sonra ise konuklar ve öğretim üyeleri tarafından Su Ürünleri Fakültesi 2024 Yılı Birincisi Kardelen Sena Bayırlı'ya, İkincisi Yeşim Gültiken'e, Üçüncüsü Halime Adıgüzel'e ve tüm mezun olan öğrencilere plaket, başarı belgesi ve diploma takdimi gerçekleştirilmiştir. Mezunlara hayatlarının ilerleyen dönemlerinde başarılar dilenmiştir.