İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Aquatic Sciences (Sucul Bilimler) Kategorisinde Türkiye Üniversiteleri Arasında 1. Sırada Yer Almıştır

Su Ürünleri Fakültesi olarak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nin uluslararası tanınırlılığına katkı sağlıyoruz. Su Ürünleri Fakültesi'nin proje temelli çalışma anlayışı ve elde edilen verileri hızlı bir şekilde yayına dönüştürme potansiyeli ile uluslararası platformlarda üst sıralara çıkıyoruz. Son olarak, SCImago Institutions Rankings tarafından 2024 yılı dünya üniversiteleri derecelendirmesine göre, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi "Aquatic Sciences (Sucul Bilimler)" kategorisinde Türkiye üniversiteleri arasında 1. sırada yer almıştır. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'ni uluslararası prestije sahip platformlarda temsil etmenin ve araştırma odaklılık misyonuna katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Bize sahip olduğumuz imkanları sunan ve her daim başarılarımızı destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Köse'ye teşekkürlerimizi sunarız.