11. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı Teknik Gezisi

Geleceğin mühendisleri sektörle buluştu. Her yıl düzenlenen Future Fish Eurasia fuarlarına, 11 Ekim 2024 tarihinde Su Ürünleri Fakültesi öğrencileriyle birlikte bir teknik gezi düzenlendi. Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen gezide öğrenciler, Fuar İzmir'de gerçekleştirilen 11. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarında özel sektör ve kamu kurumlarından birçok temsilciyle yüz yüze görüşme ve kariyer planlama imkanı buldular. Su ürünleri sektörü için önemli bir buluşma ağı oluşturma konusunda etkin bir misyon üstlenen Future Fish Fuarına katılım sağlayan öğrenciler, gezi sonrası memnuniyetlerini dile getirdiler.