İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Fakültemiz 2022 Yılı Yaz Stajları Hakkında Duyuru

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde SU308.1 Yaz Stajını alan öğrencilerin Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formlarını doldurup (Formlarda işletme veya kurum yetkilisinin ıslak imzası, kaşesi ve mührü basılı olmalıdır) 27 Haziran 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Dekanlığımız Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmeleri, elden teslim etmenin mümkün olmadığı durumlarda kargo ile (öncesinde Öğrenci İşleri Birimine bilgi vererek ve kargo takibini yaparak, en geç bu tarihe kadar teslim edilecek şekilde) ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra getirilen evraklar işleme alınmayacaktır.

 
* Yaz Stajı 30 iş günüdür. Özel sektörde staj yapacak öğrenciler, staj yapacakları işletme / kurum da kabul ettiği takdirde, cumartesi günleri de staja devam edebilirler.
 
* Staj 4 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak olup, formlar bu tarihe göre düzenlenmelidir.
 
* Staj Devam Çizelgesi, Staj Sicil Formu ve Staj Faaliyet Raporunun, işletme / kurum tarafından staj bitiminden itibaren, en geç bir hafta içerisinde Dekanlığımız Öğrenci İşleri Birimine kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.
 
Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formu, Staj Devam Çizelgesi, Staj Sicil Formu ve Staj Faaliyet Raporunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:
 
 
Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formuna erişmek için tıklayınız.
 
Staj Devam Çizelgesine erişmek için tıklayınız.
 
Staj Sicil Formu Formuna erişmek için tıklayınız.
 
Staj Sicil Fişine erişmek için tıklayınız.
 
Staj Faaliyet Raporu Formuna erişmek için tıklayınız.

Menüyü Kapat