Balık Satışı Duyurusu

09.05.2022 Pazartesi gününden itibaren, Fakültemiz Eğitim ve Araştırma Birimimizde yetiştirilen ÇİPURA ve LEVREK balıklarının satışı yapılacaktır. Balıkların Kg’ı 80 TL olup, satın almak isteyen Üniversitemiz personelleri, aşağıda iletişim bilgisi bulunan Tekniker Ebubekir DERYA ile irtibata geçerek ne kadar balık istediklerini bildirecekler. Balıklar hazırlandıktan sonra, balık talep eden kişilere balıkların hazır olduğu bilgisi verilecek. Balık ücreti tutarı, yine aşağıda verilen IBAN numarasına yatırılarak Dekontu, balıkları teslim alırken ilgili personelimize teslim edilecektir.

BALIK SİPARİŞİ İÇİN ARANACAK KİŞİ      : Tekniker Ebubekir DERYA

İLETİŞİM                                                              : 0 554 384 7400

IBAN NUMARASI                                                : TR 87 0001 2009 7180 0006 0000 27

(İKÇÜ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE) HALKBANKASI – ÇİĞLİ ŞUBESİ