İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Yurt Dışı Öğrenim, Staj ve Proje İmkanları

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Erasmus Koordinatörlüğü işbirliği ile düzenlenecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir. Eğitim kapsamında önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin faydalanabileceği çeşitli programlar hakkında sunumlar yapılacaktır.

Erasmus+ kapsamında yürütülen Öğrenci Değişim Programları, ESC Gönüllülük Projeleri, Gençlik Değişim Projeleri, ESC Dayanışma Projeleri kapsamında yapılacak sunumlar sonrasında öğrencilerimizin yurt dışı eğitim programları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir.
 
Etkinlik kapsamında daha önce yurt dışı eğitim programlarından faydalanmış öğrencilerimiz de tecrübelerini paylaşacaktır.
 
Düzenlenecek bilgilendirme eğitimi ile yurt dışında öğrenim ve staj fırsatlarının yanı sıra projeler yoluyla öğrencilerimizin proje fikirlerini hayata geçirebilmeleri, yurt dışında kısa süreli faaliyetlere katılabilmeleri, kişisel ve akademik yeterliliklerini güçlendirmeleri hedeflenmektedir.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat