Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün Fakültemizi Ziyareti

11 Mayıs 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Aydın ve Ege Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Dr. Ali Peksüslü, Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Ziyarete Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal refakat etmişlerdir. İki kurum arasındaki olası iş birliklerinin de görüşüldüğü ziyaret sonunda öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ise dış kaynaklı araştırmalar kapsamında TAGEM projeleri ile TÜBİTAK ve TAGEM tarafından yürütülecek proje çağrısı kapsamında bilgi alınmıştır. Nazik ziyaretleri için Sayın Genel Müdüre teşekkür ederiz.