Fakültemizin 2022 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2022 Yılı Mezuniyet Töreni, 17 Haziran 2022 tarihinde Deniz Canlıları Koleksiyon Merkezimizde gerçekleştirilmiştir. Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Akbulut ve Prof. Dr. Muhsin Akbaş ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Levent Özkan katılım sağlamışlardır. Açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul, ekosistem ve çevreye duyarlı, balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği sektörlerinin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Su Ürünleri Mühendisleri yetiştirmenin gururu içerisinde olduğumuzdan bahsetmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Akbulut ise her geçen yıl suyun daha da önemli bir konuma gelmesinden dolayı Su Ürünleri Mühendisliğinin gelecek yıllarda daha gözde bir meslek olacağını belirtmiştir. Daha sonra ise konuklarımız tarafından Fakültemiz 2022 Yılı Birincisi Hülya Erkoç, İkincisi İrfan Demir ve Üçüncüsü Kaan Kırşan'a plaket ve diploma takdimi gerçekleştirilmiştir. Mezunlarımıza hayatlarının ilerleyen dönemlerinde başarılar diliyoruz.