3 Kasım 2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal'ın da aralarında bulunduğu akademik personelimiz, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir ekip, Fuar İzmir'de 3-5 Kasım tarihleri arasında faaliyet gösteren Future Fish Eurasia - Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarını ziyaret etmişlerdir. Ziyaret esnasında genel değerlendirmelerde bulunan Dekanımız Prof. Dr. Tanrıkul, su ürünleri sektörünün paydaşı olan birçok özel ve kamu kurum ve kuruluşunu tek bir çatıda birleştiren Future Fish Eurasia fuarlarını her sene dikkatle takip ettiklerini, öğrencilerini bu fuara ulaştırarak sektörü yakından tanımaları için bir fırsat oluşturduklarını ve sektörle iç içe bir eğitim öğretim hayatı sunmayı hedeflediklerini belirtmiştir.