YÖK Başkan Vekili, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve İKÇÜ Rektörünün Su Ürünleri Fakültesini Ziyareti

01 Aralık 2022 tarihinde "Yükseköğretimde Uluslararasılaşma İstişare Toplantısı" sebebiyle İKÇÜ'ye gelen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. H. Haldun Göktaş, toplantıdaki açılış konuşmalarının ardından Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Prof. Dr. Yasin Bulduklu ve Prof. Dr. Süleyman Akbulut ile Deniz Canlıları Koleksiyon Merkezini ziyaret etmişlerdir. Dekan Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul, Koleksiyon Merkezi ziyaretlerinin 2022 yılında pandemi sebebiyle tek güne indirilmesine karşın 3000'den fazla ziyaretçinin ağırlandığını bildirmiş, ayrıca uygulama üniteleri ve araştırma laboratuvarları ilgili bilgiler de aktarmıştır. Memnuniyetini dile getiren YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Göktaş, ziyaret sonrası Su Ürünleri Fakültesinden ayrılmıştır.