Polonya'da Stajlarını Tamamlayan Su Ürünleri Fakültesi Öğrencilerinin Deneyim Paylaşımı Toplantısı Gerçekleştirildi

Doğa İçin Erasmus+ Konsorsiyumu kapsamında Polonya'da bulunan Batı Pomeranya Teknoloji Üniversitesinde (West Pomeranian University of Technology) stajlarını tamamlayan İKÇÜ Su Ürünleri Fakültesi 4. sınıf öğrencileri Kardelen Sena Bayırlı ve Vedat Artan'ın mesleki ve kişisel gelişim tecrübelerini aktardıkları bir deneyim paylaşımı toplantısı düzenlendi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Dinçtürk'ün yaptığı ve 08 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul gerçekleştirdi. Yurt dışı deneyimlerinin önemini vurgulayan Dekan Prof. Dr. Tanrıkul'un ardından, Fakülte öğrencileri, staj çalışmalarının yanı sıra Polonya ve diğer Avrupa ülkelerindeki sosyal faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Fakülte öğrencilerinin yoğun katılımıyla tamamlanan etkinlik sonucunda yapılan anket uygulaması ile de yüksek bir memnuniyet seviyesine ulaşıldığı tespit edildi.