2024 Yılı Bitirme Tezi Seminerleri Gerçekleştirilmiştir

Su Ürünleri Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin 1 dönem boyunca yürüttükleri bitirme tezlerine ilişkin bilimsel verilerini ve çalışmalarını sundukları 2024 Yılı Bitirme Tezi Seminerleri 30-31 Mayıs 2024 tarinde Su Ürünleri Fakültesi Eğitim & Araştırma Birimi Seminer Salonunda gerçekleştirilmiştir. Her yıl geleneksel olarak yapılan ve tam anlamıyla bir bilimsel araştırmanın dizayn edildiği seminerler kapsamında Su Ürünleri Fakültesinden 16 öğrenci tarafından balıkçılık ve işleme teknolojisi, su ürünleri yetiştiriciliği ve hastalıkları, deniz ve iç su bilimleri gibi birçok farklı alanda tasarlanan çalışmalar sunulmuştur. Etkinliğin açılışını yapan Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul tarafından su ürünleri alanında sektöre hazırlık açısından en önemli basamağın uygulamalı eğitim olduğu vurgusu yapılmış olup, Su Ürünleri Fakültesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen bu araştırmaların çok değerli olduğu belirtilmiştir. Bitirme tezlerini başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi ve bu süreçte onları destekleyen akademik personellerimizi tebrik ederiz.