İKÇÜ SUSONA Ekibinden Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul'a Teşekkür Ziyareti

İKÇÜ SUSONA ekibi, 28 Ekim 2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul'a teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır. Deneme dalışları Fakültemiz Eğitim & Araştırma Birimi'nde yürütülen ve TEKNOFEST 2022'den Türkiye sekizinciliği ve Ege Bölgesi ikinciliği ile dönen insansız su altı aracı SUSONA'nın ekip üyeleri Büşra Yıldırım, Mustafa Hazar Kelçe, Fikret Doğan Sonuvar, Hüseyinefe Yalabık ve Yusuf Baran Gazioğulları'nı Dekanımız Prof. Dr. T. Tansel Tanrıkul ile Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal ağırlamışlardır. SUSONA ekibi denemeleri sırasındaki destekleri ve misafirperverliğinden ötürü Fakültemiz Eğitim & Araştırma Birimi personeline de şükranlarını dile getirmişlerdir. Ziyaret sonunda Dekanımız Prof. Dr. Tanrıkul, gerek Fakültemiz gerekse Üniversitemizdeki öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak her projenin yanında olduğumuzun bir kez daha altını çizmiştir.